torsdag 15 augusti 2013

Evighetsmaskinen och Förbön

Det var tänkt att Charles "Chuck" Pierce skulle visa sin elektriska evighetsmaskin för Sterling D. Allan den 8 augusti. "Lämpligt" nog gick den sönder före den tidpunkten, så att Sterling D. Allan fick avboka sin flygtur till Cleveland.

Det är märkligt att så fort en tredje part skall mäta upp en evighetsmaskin eller en frienergigenerator, så blir det automatiskt något fel på evighetsmaskinen eller en frienergigeneratorn.

Uppfinnaren hävdar att hans mätningar av frienergigeneratorn är riktiga och orsaken till varför intressenter får kalla handen är att det finns en stor konspiration som försöker mörklägga lösningen på världens energiproblem. Att tredje part mäter upp frienergigeneratorn och kommer till slutsatsen att den inte alls ger mer energi än vad som stoppas in i den. Kallar uppfinnaren naturligtvis för en konspiration medan tredje part menar att det rör sig om ett mätfel av uppfinnaren.

Trots alla felmätningar och bakslag så fanns det två elektriska frienergi uppfinningar på 70-talet.
Edwin V Gray och Alexander V Chernetsky. och i Modern tid Nickel+Väte reaktionen hos Andrea Rossi E-Cat och Defkalion Green Technologies Hyperion. Dessutom finns det en ny svensk värmepump med verkningsgraden COP=4.65 som inte ansluts till ute luften, utan värmer luften inuti villan. Den kan också köras som luftkonditionering. Uppfinnaren söker investeringskapital för vidare utveckling av värmemaskinen, fabrik som massproducerar den samt butiker som säljer hans uppfinning. Om ni är intresserade skicka ett e-mail till:

hermes@gratisenergi.se

Och så verkar min sjukdom, när det gäller andningsbesvär blivit mycket bättre sedan jag var på ett möte med Hans Augustsson med team i Nya Korskyrkan nu i torsdagskväll. Jag längtar fortfarande på att bli helt bra när det gäller kläder och andningsbesvär samt min dåliga hörsel på båda öronen. Gud gör under... 

  

1 kommentar:

  1. Hi, sorry to speak english.
    I'm skeptic about free energy , but LENR is now real and industrial. still young, risky, but real.

    see my executive summary:
    http://www.lenrnews.eu/lenr-summary-for-policy-makers/
    feel free to use it...hope this helps.
    --
    AlainCo the techwatcher of lenr-forum.com

    SvaraRadera