onsdag 24 juli 2013

Oppositionen håller tyst om ny energi

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt, tillsammans med vänsterpartiets energipolitiska talesman
Kent Persson, skriver i en debatt artikel i sydsvenskan att det är dags att ersätta kärnkraften med
förnybar energi.

Vad de inte skriver är att Andrea Rossi med sin E-Cat och Defkalion med sin Hyperionteknologi kan bygga Nickel+Väte kraftverk som är lika energität som ett vanligt kärnkraftverk. Men till 1/10 kostnad.

Andrea Rossis E-Cat är den mest lämpliga uppfinningen, eftersom den har en verkningsgrad av 600% och dessutom är självgående efter uppstart. Defkalions Hyperion med en uteffekt av 45 kW är istället en färdig produkt som kommer att visas på National Instruments mässa den 5-8 augusti.

Stefan Löfven Socialdemokraterna talar gott om svensk innovations politik, men glömmer helt bort att de verkligt stora genombrotten inom energiområdet kommer från enskilda uppfinnare som exempelvis Andrea Rossi.

Vad säger du Stefan Löfven? finns det pengar för att starta en fabrik som tillverkar Bert Harjus överlägsna värmepump "Max Heat" med COP 5 alltså 500% verkningsgrad med den elektriska ineffekten av 300 watt och uteffekten 1500 watt värmeenergi. Den kan användas till att värma villor på vintern och på sommaren som luftkonditionering.

Eller finns det pengar att satsa på min teoretiska uppfinning "Plasmapower" som har sitt ursprung ur amerikanen Edwin V. Gray och ryssen Alexander V. Chernetskii uppfinningar?

 
 

1 kommentar:

  1. Sorry to speak english.
    Congratulation for swedish effort to suppor LENR.

    the story is becoming great and wide.
    I have mad an executive summary to help beginers understand how wide is the story, and how many companies are preparing for the revolution.
    http://www.lenrnews.eu/lenr-summary-for-policy-makers/

    hope this helps, and thanks to relay the facts.

    --
    AlainCo the techwatcher of lenr-forum.com

    SvaraRadera