torsdag 4 juli 2013

Är Barack Obama en falsk miljöaktevist?

Den 4 juli firar USAs president Barack Obama nationaldagen och jag har tänkt fira nationaldagen genom att syna Barack Obamas energiplan för USAs befolkning.

Först så påstår han mycket riktigt att vädret i USA blir mer och mer extremt och att det på största delen beror på koldioxid utsläppen orsakade av förbränning av fossila bränslen (kol, naturgas och olja). Men även utsläpp av flourgaser orsakade av Industriutsläpp. Samt kväveoxid genom förbränning av fossila bränslen och metangas.

Barack Obama ställer upp vissa mål för minska växthusgaserna. Först vill han minska koldioxid utsläppen från Kraftverk, eftersom de står för 40% av all koldioxid utsläpp i USA.

Sedan vill han öka finansiering av ren energi fram till 2020 med 30%. Dåligt nog vill han han dubbla vind och solenergi fram till 2020 och dubbla energieffektiviteten för bilar och lastbilar till år 2018. Han vill med andra ord fortsätta att avge växthusgaser från fossila bränslen till atmosfären, istället för att satsa på fri energi.

Bra är dock att han vill minska energislöseriet i USA. Man kan säga att Barack Obama är ärlig, dock vill han inte göra sig av med de dåliga energislagen, utan nöjer sig med att bara minska utsläppen. Med andra ord går han i storföretagens ledband, men jag tror inte att han känner till fri energi.

Det finns hopp för mänskligheten och det heter Fri Energi från Plasma. Iden är över 100 år gammal och upptäcktes av John Sealy Townsend som studerade joner och elektroner i gaser mellan 1897 och 1901.

I modern tid är det två privata forskare som använt plasma i sina fri energi maskiner. Den legendariska Edwin V. Gray USA och Professor Alexander V. Chernetskii.

Men det riktiga genombrottet kom i slutet av 1900-talet då privata uppfinnare kom på att man kunde utvinna elektrisk energi direkt från det radioaktiva grundämnet Torium genom att utsätta två Toriumelektroder för plasma. Toriumplasmabatterier som uppfinningen kallades räcker i 100 år och kan försörja hus och lägenheter samt levera elenergi till bilar, bussar, lastbilar, tåg och flygplan. Hemligheten är att

"jonisera plasma av Torium 323-isotopen och låt plasman utsättas för ett magnetfält."

Ungefär som som i The Vallée Synergetic Generator. Tyvärr har blev två av uppfinnarna av Toriumplasmabatterierna mördade och ytterligare två spårlöst försvunna och fem dokument som publiserades på Internet mellan 1997 och 2008 försvann spårlöst 2010.

Svensken Bert Harju har löst amerikanarnas dilema då det gäller att dubbla verkningsgraden på förbränningsmotorn. Bert Harju har ett amerikanskt patent US 8,074,619 där han först har ökat effektiviteten av tillgodogörandet av de expanderande gaserna från 30 till 40%. Sedan har han genom sin
uppfinning kraftomvandlaren som omvandlar återgående linjära rörelser till cirkulär rörelse, dubblat verkningsgraden till 80%. Kraftomvandlarens amerikanska patent ansökan bär nummer US 20090272209


Bert Harju är också uppfinnaren av "Max Heat" en förbättrad värmepump som kan användas för att värma bostaden för 1/5 del av den nuvarande elenergin. Med en ineffekt av 300 Watt, leverar den en uteffekt av 1500 Watt värmeenergi.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar