torsdag 1 maj 2014

En omöjlig uppfinning!

Sista April bjöd jag in Gösta Åhl på fika i min lägenhet. Jag visade honom två böcker som jag håller på att läsa  Åsa Mobergs senaste bok: Ett extremt dyrt och livsfarligt sätt att värma vatten - En bok om Kärnkraft  och Mats Lewans bok: En omöjlig uppfinning om den nya typen av kärnkraft som inte har den gamla typens nackdelar.

Själv har jag konstruerat en ny typ av Alfred Hubbard - Hubbard Transformatorn.
Som uppvisar märkliga värden, kanske beroende på den höga resonansfrekvensen ~ 930 khz som inducerar högfrekvensvågor i labbkablarna så att den visar att det endast går åt 1/8 så mycket inström som utström. Inspänningen är naturligtvis högre än utspänningen så att transformatorn trots allt har en verkningsgrad som
understiger 100%. Men det är roligt att experimentera som en avkoppling från Internet.

Ja, det har inte blivit så mycket skrivande på min hemsida:

Hermes Atar Trismegistus - Den svenska visdomsläraren eftersom jag för närvarande har slut på ideer när det gäller visdom och religion. Det blir istället att experimentera och visa framsteg på min exprimentsida när det blir möjligt. Själv hoppas jag att Defkalion kommer ut med sin Kall Fusions apparat som produkt i slutet av 2014 så att världen blir får upp ögonen för alternativ energi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar