lördag 11 maj 2013

400 ppm koldioxid

Idag, har för första gången i mänsklighetens historia, koldioxidhalten 400 ppm mäts upp i atmosfären.

Nu är det kört tänker en del, men vänta nu säger jag. Det finns hopp för en döende mänsklighet i form av Kall Fusion. Vad svamlar du nu om Hermes? Kall Fusion var en bluff redan på 80-talet! Vet du inte det?

Kall Fusion är en verklighet, såg ni inte Vetenskapens Värld 17 december 2012? Där presenterades Andrea Rossi Kall Fusions apparat E-Cat som producerar 6 gånger mer värme energi än den elektriska energin som tillförs apparaten.

Kall Fusion, har det forskats kring allt sedan Pons och Fleischmann, i slutet av 80-talet. Men det är först på senare år, när Andrea Rossi presenterade Väte-Nickel fusionen som forskningen tagit fart. Defkalion Green Technologies, som är en konkurrent till Andrea Rossi och hans E-Cat, kommer att presentera sin HyperionNational Instruments mässa i augusti 2013. Hyperion kommer att producera mer än 20 gånger värmeenergi i förhållandet till den elektriska inenergin. Defkalion Green Technologies förväntas börja sälja en 5KW Hyperion i mitten på 2014, sedan den visats på National Instruments mässa, 5-8 augusti 2013.

Om det visar sig att Hyperion eller E-Cat håller vad den lovar, kommer jag att kunna forska kring fri energi, utan att ha ögonen på mig, eftersom allas ögon kommer att vara på Kall Fusionsgeneratorerna som frälsare i en energitörstig värld.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar