lördag 1 december 2012

Dr. Matthias Rath och ljus i mörkret

Varför djur inte får hjärtattacker...men människor dör av dem! är den intressanta titeln på Dr. Matthias Rath bok som har kommit ut på svenska. Alla personer som är över 20 och intresserad av sin hälsa borde köpa den boken och följa de råd som ges.

Dr. Matthias Rath har gjort två upptäckter:

1. C-Vitamin som i doser av 60mg håller skörbjugg borta är inte tillräcklig för att hålla inflammationer borta från kärlväggarna. För det behövs större doser. För en optimal hälsa rekommenderar Dr. Matthias Rath 600-3000 mg C-Vitamin dagligen tillsammans med 100-500 mg av aminosyrorna L-Lysin och L-Prolin dagligen.

 2. Tagit fram en tablett kallad "Vitacor Plus" som består av 30 ämnen i väl avvägda propotioner som har synergiska egenskaper för cellernas optimala hälsa. Den kostar 415 kronor i Sverige och kan beställas från http://energiversum.se/ebutik/  

Boken är spännande för i den redogörs inte bara hur plack i blodådrorna hålls borta, utan även hur plack i ådrorna kan brytas ner och föras bort för att återanvändas av kroppen.

Länken till den livsviktiga boken där ni får träffa Dr. Matthias Rath och hans kamp för att få sin forskning erkänd av läkarvetenskapen och sin fruktlösa kamp mot läkemedelsbolagen finns här. 

En annan upptäckt som jag har gjort är att människan människan består av ljus och man öka den mängden ljus genom att ge ljus till den man möter.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar